Tzatziki er så lækkert. Jeg havde aldrig lavet det før, men nu skulle det være, og det er simpelthen så nemt. Min version er lidt sundere, da jeg bruger cheasy fraiche og ikke græsk yoghurt, men jeg synes stadig det smager helt fantastisk. Jeg putter desuden også gulerødder i…det mætter lidt mere, og så kan jeg godt li’ gulerødder.

Ingredienser:

1½ agurk

2 gulerødder

300 g. cheasy fraiche

3 hvidløgsfed

1 spsk. oliven olie

Salt/peber

Fremgangsmåde:

Udkern agurkerne, og riv det groft på et rivejern. Læg det derefter op i en si med 1 tsk. salt, for at udvande det. Riv nu gulerødderne groft, og læg dem sammen med agurken. Du kan lige vride vandet ud, ved at knuge det med hænderne.

Bland cheasy fraice, hvidløg, olie og salt og peber. Hæld de drænede gulerødder og agurker op i, og bland det sammen.

Lad det helst stå og trække i min. et par timer.

Det smager super godt sammen med kødtærten eller som dip til fyldt pizza.