mazarinkage

Man bliver altså lidt lækkersulten i weekenden, så jeg måtte i gang med at se hvad jeg kunne finde på ud fra de ingredienser jeg havde herhjemme. Jeg blev inspireret af en mazarinkage fra Julie Bruun .

Ingredienser:

2 store modne pære (gerne bløde)

100 g. mandler

3 æg

5 g. stevia

Mandelessens

1 tsk. vaniljesukker

1 tsk. bagepulver

2 spsk. kokosolie

50 g. mørk chokolade

Lidt mælk – omkring 50 ml.

En smule salt

Fremgangsmåde:

Skræl pæren og fjern kernehuset. Skær den ud, og put alle ingredienserne i en blender (ikke chokolade og mælk). Blend til du får en pæn ensartet masse.

Det hele hæles i en form og bages ved 200 g. i 20-25 min. Tjek med en kødnål om dejen hænger fast. Gør den IKKE det, så er den færdig. Kagen køles af.

Smelt chokoladen med mælken, og hæld den ud over mazarinkagen. Nu er den færdig.

Kan evt. pyntes som man ønsker.

KJ v/16 stk. = 352

KJ v/8 stk. = 703