Det er første gang med denne ret, men bestemt ikke sidste. Jeg er altid spændt på hvad familien synes om nye retter, og denne gang var der ikke så meget kylling (vi elsker kød/kylling), og der var heller ikke sovs…hvordan skal det dog gå.

Det gik over al forventning, for de synes rigtig godt om det – alle mand. Når børnene synes noget mad er godt, så bliver det i deres øjne betegnet som fredagsmad, og tænk sig, dette blev FREDAGSMAD.

Ingredienser:

Kylling

450 g. fersk kylling

1 pk. kalkunbacon

Lidt pikantost

Bagte rodfrugter

2 rødbeder

2 store gulerødder

4 spsk. olie

3 spsk. balsamico

2 spsk. honning

Salt/peber

Rösti klik på linket, så kommer du til opskriften

 

Fremgangsmåde:

Start med at skære rodfrugterne i mundrette størrelser (jeg brugte et mandolinjern). Bland honning, olie, balsamico og salt og peber.

Det hele vendes i et ovnfast fad, og sættes i ovnen ved 180 gr. varmluft ca. 45 min. Må gerne vendes undervejs.

Sørg for der er 4 stykker kylling. Skær et lille snit i siden på kyllingen, så der er plads til pikantosten. Rul 1-2 skiver bacon omkring.

Lægges i et ovnfast fad. Der skal være lidt vand i bunden, så det ikke tørre ud. Stilles i ovnen med rodfrugterne. Det skal have ca. 30 min.

 

Her skal röstien laves

Så passer det næsten med det hele er færdigt. Voila.

img_20180430_162745