Så skulle der prøves noget nyt, og hvor smagte de bare godt – siger dem der har spist dem 😉 Derfor fortjener de også en plads her på bloggen.

Ingredienser:

Kagen

250 g. hvedemel

270 g. sukker

3 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

50 g. smør

2 æg

90 g. hakkede peanuts

50 g. karamel (opskrift på karamel)

Frosting

200 g. smør

400 g. flormelis

1 tsk. mælk

Lidt salt

30 g. karamel

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 gr. alm. ovn.

Kagen

Bland de tørre ingredienser og tilføj de våde bagefter en ad gangen – piskes sammen efter hver ingrediens.

Hæld det i muffinforme så de fylder 3/4 dele af formen. Sættes i ovnen og bager i ca. 25 min. De sidste 5 min. kan man give den grill, så den får en flot gylden overflade.

Frosting

Bland det hele (ikke karamellen) med en elpisker, til det har en ensartet masse. Put karamellen i og rør stille og roligt med en ske, så der kommer lidt striber i frostingen. Stilles derefter på køl.

Når muffinsne er kølet godt af, så kan de pyntes med frosting og lige et par peanuts på toppen.

Pynt dem dog først lige inden servering.

Velbekomme.