Jeg fandt lige på endnu en frokostret, som faktisk blev ret vellykket efter jeg havde et par mislykkedes forsøg, fordi jeg ikke vidste hvordan jeg skulle folde dem 😀 MEN jeg fandt en rigtig god metode.

Ingredienser 6 stk.: 

150 g. grahamsmel

2½ tsk. bagepulver

1 tsk. salt

150 g. mel af hvede og hvide bønner (eller alm. hvedemel)

250 ml. skummetmælk

Lidt smør til stegning

Forslag til fyld, men kan varieres – dog ikke det hele på én gang

Pesto

Div. kål

Peberfrugt

Kylling

Kebab

Revet ost

Salattern

Pikantost

Mozzarella

Oregano

m.m.

Fremgangsmåde:

Bland melene (lad dog ca. 50 g. hvedemel blive tilbage), bagepulver, sukker og salt. Hæld mælk i, og rør det godt sammen.

Resten af melet skal ud på bordet. Dejen æltes sammen, og tilsæt det mel der er behov for.

Del dejen i 6 lige store stykker, og rul dem flade (ca. 20 cm. i dia.).

Put lidt smør på en pande, og læg pandebrødet på v/middel varme. På halvdelen af brødet, putter du det fyld på du kan li’, og skubber forsigtigt den andel halvdel over. I starten skal du lige holde den nede, og ellers skal det bare passe sig selv et øjeblik. De er færdige, når dejen er gyldenbrun – ligesom en alm. pandekage.

img_20180514_203537