img_20180502_180106

Denne ret, er en af mine “snyde”retter, forstået på den måde, at jeg har købt en pakke Knorr lasagnette, og slet ikke fulgt opskriften. Desuden har jeg tilføjet rigtig mange grøntsager…som i RIGTIG mange :p Det betyder dog ikke noget for smagen, for hele huset, synes det smagte SÅ godt. Da jeg fortalte børnene hvad der var i, var de lige ved at falde ned af stolen, og skulle næsten til at spytte det ud 😀 Det gjorde dog, at vi fik en god snak om, at det jo ikke betyder noget hvad der er i maden, hvis man synes det smager godt, og det synes de faktisk det gjorde. Resten blev spist med stor velbehag ;p

Ingredienser:

1 pk. Knorr lasagnette

200 g. gulerødder

110 g. pastinak

50 g. bladselleri

120 g. bønnespirer

240 g. kikærter

250 g. cheasy 1,5% hytteost

350 g. hakket oksekød

400 g. hakkede tomater

400 ml. vand

300 ml. skummetmælk

40 g. fajita spice mix

Frisk basilikum

300 g. fuldkornspasta

120 g. revet mozzarella 13%

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 gr.

Start med at rive gulerødder, pastinak og bladselleri. Kikærter og bønnespirer skal hakkes fint. Brun oksekød i en gryde og tilføj det ovenstående. Det blandes godt og saucemixen (fra pakken) og fajitablandingen tilsættes og også dette blandes godt. Resten skal i (hytteost, hakket tomat, vand, mælk og basilikum). Smages til med salt og peber.

Jeg får til 2 ovnfaste fade. Pastaerne (dem fra pakken og dem du selv tilføjer) skal i fadene, og sovsen hældes over til der ikke er mere tilbage. Drysses med revet ost.

Ind i ovnen i ca. 30 min.

Spises med grovflüte og evt. en salat.

KJ pr. portion = 1650 (uden tilbehør)