
Denne ret, er en af mine “snyde”retter, forstået på den måde, at jeg har købt en pakke Knorr lasagnette, og slet ikke fulgt opskriften. Desuden har jeg tilføjet rigtig mange grøntsager…som i RIGTIG mange :p Det betyder dog ikke noget for smagen, for hele huset, synes det smagte SÅ godt. Da jeg fortalte børnene hvad der var i, var de lige ved at falde ned af stolen, og skulle næsten til at spytte det ud 😀 Det gjorde dog, at vi fik en god snak om, at det jo ikke betyder noget hvad der er i maden, hvis man synes det smager godt, og det synes de faktisk det gjorde. Resten blev spist med stor velbehag ;p
Ingredienser:
1 pk. Knorr lasagnette
200 g. gulerødder
110 g. pastinak
50 g. bladselleri
120 g. bønnespirer
240 g. kikærter
250 g. cheasy 1,5% hytteost
350 g. hakket oksekød
400 g. hakkede tomater
400 ml. vand
300 ml. skummetmælk
40 g. fajita spice mix
Frisk basilikum
300 g. fuldkornspasta
120 g. revet mozzarella 13%
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 gr.
Start med at rive gulerødder, pastinak og bladselleri. Kikærter og bønnespirer skal hakkes fint. Brun oksekød i en gryde og tilføj det ovenstående. Det blandes godt og saucemixen (fra pakken) og fajitablandingen tilsættes og også dette blandes godt. Resten skal i (hytteost, hakket tomat, vand, mælk og basilikum). Smages til med salt og peber.
Jeg får til 2 ovnfaste fade. Pastaerne (dem fra pakken og dem du selv tilføjer) skal i fadene, og sovsen hældes over til der ikke er mere tilbage. Drysses med revet ost.
Ind i ovnen i ca. 30 min.
Spises med grovflüte og evt. en salat.
KJ pr. portion = 1650 (uden tilbehør)