nyhed-1

Det er ret svært, det der med at få en blog op at køre, og få følgere. Jeg må jo indrømme, at jeg virkelig er blevet bidt af det. Det er terapi for sjælen, og en måde for mig, at holde kontakten til verdenen udenfor. En gang i mellem kan jeg godt føle mig lidt som en huleboer, men min verden, er lige nu en gang sådan, når jeg går hjemme med en syg ryg. 

Ikke mere gjalde herfra blush 

Jeg har prøvet at sprede budskabet om min blog, her der og allevegne, men det kræver godt nok en vis portion tålmodighed. Jeg kender ikke rigtig spillereglerne, men nu har jeg bl.a. taget kontakt til forskellige bloggere for hjælp, og har også allerede fået brugbare svar biggrin

Jeg har en masse opskrifter liggende på min papirblok, og har også taget billeder af det, så det er bare om at få det skrevet ind her bl.a. en super lækker usund brownie med blommecoulis, rodfrugtechips, sundere mazarinkage m.m. wild