groen-pasta-carbonarasquash-pasta

Jeg har før lavet squashpasta, og det bliver super godt, hvis blander det med almindelig pasta. Der skulle selvfølgelig også lidt ekstra grønt i retten. Mille og jeg elskede det. Noah var ikke så pjattet med det, men det havde vist noget at gøre med indholdet af ost 😉

Ingredienser:

450 g. kylling

½ løg

80 g. frisk spinat

3 hele æg (det skulle have været æggeblommer, men det havde jeg ikke hjemme i past. udgave)

250 g. amo madlavningsfløde 4%

Salt/peber

30 g. revet mozzarella 13%

1 squash

250 g. cherrytomater

250 g. tagliolini, fuldkorn

Parmasan

Fremgangsmåde:

Start med at skære kyllingen i tern. Derefter steges på en pande sammen med løget, som også er skåret ud.

Når kyllingen er tæt på færdig, så skal de friske spinatblade i.

Rør æg, fløde, ost og salt og peber sammen i en skål. Hæld det over kyllingen, og lad det stå på svag varme.

Sæt pastaen over, og lav dine pastasquash med et jern velegnet til det dette. Når pastaen er færdig putter du pastasquashen i. Så hældes vandet fra, og pastaerne hældes i sovsen.

Skær cherrytomaterne i halve, og put dem i.

Server din grønne pasta carbonara på en tallerken, og riv lidt parmasan over.

KJ = Ca. 2100