Så måtte jeg også prøve den berømte black magic kage. Alle som interesserer sig en smule for kager, ved at denne kage er det hotteste, og noget man bare SKAL prøve at lave. Det blev bagt til den årlige pinsefrokost, og hvis den blev godkendt her, så skulle den laves igen til på onsdag, hvor det er Martin’s tur til at have kage med på arbejde.

Den har jo en fantastisk WOW-effekt med alle de flotte farver, og den blev i dén grad godkendt. Den er også sjov at bage, så jeg glæder mig til jeg skal lave den igen om et par dage.

Man kan selv varierer pynten, efter for godt befindende. Jeg synes dog, at den kræver lidt frugt, så der kommer lidt friskt til kagen.

Lav helst kagen min. 1 dag i forvejen, så den kan nå at sætte sig.

Ingredienser:

Kagen

150 g. hvedemel

250 g. sukker

50 g. usødet kakao

1 tsk. natron

1 tsk. bagepulver

2 tsk. vaniljesukker

1/4 tsk. salt

1 æg

125 ml. kaffe

125 ml. mælk

½ dl. olie

Chokolademousse

2 blade husblas

140 g. mørk chokolade

2 past. æggeblommer

3 dl. piskefløde

1/4 tsk. salt

3 tsk. sukker

Fremgangsmåde:

Kagen

Tænd ovnen på 175 gr. alm. ovn.

Bland alle de tørre ingredienser sammen, så der ikke er nogle klumper. Dernæst skal alle de våde ingredienser blandes i, og der røres godt rundt.

Put bagepapir i bunden af en springform, og smør kanterne med noget fedtstof.

Hæld kagedejen ned i.

Stil kagen på nederste rille i 45 min. Testes med en kødnål. Hvis ikke der er dej på nålen, når den har været stukket ned i kagen, så er den færdig.

Stil den til afkøling.

Chokolademousse

Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand i 10 minutter.

Hak chokoladen, og smelt den over vandbad, og rør bagefter æggeblommerne i chokoladen.

Hæld nu 1 dl. af piskefløden i en gryde. Varm den op til det koger, og tag gryden af varmen.

Nu tager du husblassen op, og vrider den. Smelt den i den varme fløde, rør rundt til husblassen er helt opløst.

Lidt ad gangen, rører du husblas-blandingen i chokolademassen. Rør rundt til chokolademassen samler sig og bliver glat og blank. Rør salt og sukker i.

Lad chokolademassen køle en smule af.

Pisk de sidste 2 dl piskefløde til skum, og vend det i chokolademassen.

Kagen samles

Del kagen så du har to flade kagebunde – enten med en kniv eller en kagebundsdeler (eller hvad sådan en nu hedder).

Put nu kagefolie omkring springformen, og læg så den nederste bund, dernæst chokomousse, kagebund og til sidst chokomousse på toppen. Stil det på køl til næste dag.

Et par timer inden den skal serveres, putter du pynten på.

Jeg havde:

Toffefee

Jordbær

Blåbær

M&M’s