At holde bloggen vedlige

Så har i mig tilbage

Jeg har holdt rigtig LAAAAANG sommerferie fra bloggen. Jeg havde lige brug for, at få hovedet lidt i ro, og ikke konstant tænke på besøgstal og andre statistikker. Det har hjulpet. Jeg har haft en dejlig ferie med familien, hvor den bl.a. har stået på camping og leget københavner for 4 dage (det bliver jeg aldrig :D), men det var skønt at være afsted.

Nu er jeg klar til at komme tilbage, og proppe jer med lækre opskrifter af den både sunde og usunde slags 😉

Fru Putte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At holde bloggen vedlige