Ny røremaskine på vej...wuhuuu

At holde bloggen vedlige

Fandt lige dette smukke billede fra en af mine gåture i vinters. Selvom temeperaturen siger 26 gr. i dag, så var de for fint til ikke at skulle frem.

Det er faktisk hårdt arbejde, at holde sådan en ny blog vedlige. Jeg er stort set nødt til at poste oplæg/opskrifter på facebook hver dag, for at holde mit besøgstal nognelunde oppe. MEN den skal bare komme godt op at køre, så jeg bliver ved, og håber en dag, når folk skal finde en lækker opskrift, så tænker de SO ORDINARY.

Jeg ved også, at mine facebook-venner, sikkert er ved at være godt trætte af mine opslag omkring min blog, men jeg bliver altså ved, for det SKAL lykkes.

Jeg går også og pusler med lidt tanker om noget uddannelse, som måske kan hjælpe mig lidt på vej, men den historie, kommer den dag, jeg har fået det på plads….hmmm, måske det her er en cliff-hanger, der vil gøre, at man tjekker min blog lidt oftere, ELLER måske vil man ligefrem følge mig!!

Det ville også være rigtig rart med lidt feedback, hvis nogen prøver en af mine opskrifter – ros som ris, alt er velkomment.

Gad vide hvad andre “store” bloggere har gjort, for at promovere deres blog. Her tænker jeg selvfølgelig ikke på dem der er kendte i forvejen. De skal nok klare den, men dem der var ukendte inden. Så hvis du sidder og læser med, og er premiumblogger, eller har mange besøgende, så må i da gerne sende en hilsen i min retning.

Det var lidt tanker herfra.

Fru Putte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny røremaskine på vej...wuhuuu