Nævning i retten

Ny røremaskine på vej…wuhuuu

2018-05-21-11-33-26-411

Det har været en hektisk uge og weekend, men den har også været dejlig. Jeg har været nævning i retten stort set hele ugen, og det bliver jeg straffet for nu (note til mig selv; ikke så mange dage i træk. Det kan ryggen altså ikke klare).

Weekenden har stået på pinsefrokost med Martin’s familie, og der fik jeg prøvet at bage, den meget berømte, black magic kage. Det er altså en fryd for øjet, og i følge Martin, også en fryd for ganen 😉 Jeg får gudskelov mulighed for at lave den igen til på onsdag, hvor Martin skal have den med på arbejde.

OG så har jeg bestilt en ny røremaskine. Den gamle, som ellers har gjort det rigtig godt i et par år, svigter lidt med dejkrogen, og det er nu en gang den jeg bruger mest. Så jeg måtte købe mig en ny, og hvor jeg dog glæder mig til den kommer hjem, så jeg kan prøve at bruge den 😀

royal-1800

Fru Putte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nævning i retten