Imens vi venter på Grand Prix

Nævning i retten

Jeg kommer til at være lidt mindre aktiv på bloggen i denne uge. Jeg er indkaldt som nævning i en større sag, som kommer til at tage minimum resten af ugen. Når jeg kommer hjem er jeg fuldstændig drænet for energi, og har ondt i ryggen (så blev jeg den erfaring rigere). Jeg døjer jo med diskusprolapser i lænden, hvilket jeg også er opereret for af 2 omgange. Jeg har ikke prøvet at være ude i flere timer ad gangen i arbejdsøjemed, efter sidste operation. Med det mener jeg, at jeg stort set altid har haft mulighed for at variere stillinger eller lægge mig ned, uanset hvor jeg har været henne.

Nok om den dumme ryg. Det er virkelig spændende at være nævning/domsmand. Jeg ansøgte for ca. 4 år siden, og kom ind som lægmand (som det også hedder) i landsretten. Min mand kom ind i byretten som lægmand. Det er så fedt at få indblik, at føle man har en stemme, og at man virkelig bliver hørt og taget seriøst. Vi bestemmer selvfølgelig ikke suverænt, men skal være enige med dommerne og de andre lægmænd, og så bliver vi guidet af dommerne ifht. strafferammer m.m. Nu er vi snart færdige med denne periode, men regner bestemt med at søge igen, for det vil jeg SÅ gerne.

Jeg har vist slet ikke fortalt, at jeg har fået en ny daybed i mit køkken, så jeg kan tage en slapper når ryggen siger fra. Den er super lækker, og så kan man ligge ordenligt….wuhuuu. Den er jeg glad for.

Fru Putte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imens vi venter på Grand Prix