Jeg er så småt kommet på plads

Kreativiteten er i højsæde

Ih, hvor er det altså sjovt, at komme i gang med en ny blog. Jeg får virkelig udfoldet min kreativitet ifht. madlavning og bagværk. Jeg har lavet så mange spændende retter i denne uge…nogle bedre end andre – bare rolig, de mindre gode bliver ikke lagt herind 😀 Min familie er meget tålmodig med mig, og de skal godt nok stå model til mange smagsoplevelser. MEN jeg ved de glæder sig lige så meget over min nyopdagede kærlighed for blogging.

Det største hit hos familien, har nok været min sundere pærekage. Mine rösti var også meget populærer. Generelt er familien søde ved mig, men jeg får sandheden. Det er ikke altid lige populært når de siger det, men i det lange løb, så er jeg SÅ glad for deres ærlighed.

Det har også været rigtig sjovt, at få nogle følgere i denne uge. Jeg vil gerne have MANGE flere – det holder virkelig min motivation oppe.

Fru Putte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så småt kommet på plads