Så er jeg ved at lære det

Jeg er så småt kommet på plads

Så er jeg endelig ved at føle mig hjemme her på bloggen. Der bliver finpudset lidt hist og her, og så har jeg ellers travlt med at få lagt en masse lækre opskrifter ind.

Det svære er så bare at gøre verden opmærksom på man er her, for hvordan gør man det uden det virker for anmasende, og alt for her-kommer-jeg-agtigt. Jeg prøver at gå ydmygt til værks, og ligger lidt på facebook og linker til min blog i de fora, hvor man må. Min bøn til jer, er så, at i meget gerne må sprede budskabet om min blog. Inden længe for jeg forhåbentlig flyttet mit domæne herover, så siden kommer til at hedde www.soodinary.dk, men det tager tid.

Bortset fra mine udfordringer med at få bloggen op at køre, så har det været en dejlig weekend med besøg i familiesommerhuset. Martins forældre er lige flyttet derud for sommeren, så mon ikke vi får en del gode timer derude de næste mange måneder. Noah har endda bestilt sit eget anneks derude, så det er ved at blive bygget. Mille har allerede et. De er sgu så forkælede, men de er også de eneste børnebørn på deres side.

Jeg har også fået lavet lidt lækkert mad i weekenden bl.a.

Shepards pie

Tapas

Fru Putte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg ved at lære det